Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 22. martā, iepirkšanās centrā Sky&More notika jau par tradīciju kļuvušais pavasara/vasaras Fashion&Show pasākums, kuru plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Modes šova pirmajā daļā tika demonstrēti apģērbi un aksesuāri no tādiem zīmoliem kā Just Cavalli, GF Ferre, Versache, Moschino, Diesel, kā arī Latvijas modes mākslinieka Dāvida tērpi, bet skates otrajā daļā viesi varēja novērtēt peldkostīmu un apakšveļas jaunāko kolekciju paraugus no veikala Tendece.

Kā vēsta Sky&More direktore Evija Grīnberga, pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1500 viesu, un starp viņiem netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku.

Novērtēt jaunās modes tendences bija ieradusies dziedātāja LieneCandy, aktieris Rihards Lepers, stila eksperte un dzejniece Maija Silova, sabiedrības dāmas Svetlana Loeva, Liene Skulme un citas populāras personas.

Modes skatē pazīstamu zīmolu jaunāko kolekciju apģērbos defilēja ne tikai pašmāju labākie modeļi Elīna Grundāne, Māra Kampernova, Romāns Votaņecs un citi, bet arī populārais raidījumu pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Pasākumā īpašu pārsteigumu sagādāja Fashion TV oficiālā balss Anja J, kura uzstājās Latvijas modes mākslinieka Dāvida darinātā tērpā un, lidojot pāri skatuvei, izpildīja pazīstamo Fashion Is My Religion dziesmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!