Foto: Vida Press
Daudzpusīgajai franču izcelsmes TV personībai, šovu zvaigznei, modelei un eksotiskajai dejotājai Angelikai Frenčijai Morganai (attēlā) piemīt daudz talantu. Viens no tiem – izteiksmīga gorīšanās kameras priekšā. Tiesa, arī viņa ir tikai cilvēks. Nereti kļūdās arī paši labākie.

Daudzi pamanījuši, ka Frenčija cenšas līdzināties lellītei Bārbijai. Tikai likumsakarīgi, ka viņas iecienītākā krāsa ir rozā. To viņa nesen arī apliecinājusi ļoti pikantā, taču pagalam ērmīgā fotosesijā.

Nesen tabloīdus pāršalca vēsts, ka Frenčijai izveidojušās romantiskas attiecības ar amerikāņu tērpu dizaineri un dīdžejmeiteni Gabiju Greko, un tieši savas jaunās sirdspuķītes dēļ šovu zvaigzne metusies avantūrā.

Daiļava fotogrāfam ļāvusi sekot līdzi tam, kā viņa izraugās piemērotu apakšveļu randiņam ar savu mīļoto meiteni. Frenčija izrādījusi sava skapja saturu un vešiņas atvilktni.

Blondā skaistule kameras priekšā gorījusies kā negudra un fotogrāfu aplaimojusi ar pikantām pozām, taču bildes izpelnījušās pretrunīgu novērtējumu. Daži ārvalstu mediji vēsta, ka Frenčijai izdevies radīt visu laiku, iespējams, piedauzīgāko un neveiksmīgāko pikanto fotosesiju.

Līdz šim par neveiksmīgāko pikanto sesiju tika uzskatīta krievu zvaigznes Nadjas Voljanovas plunčāšanās rožlapiņām pildītā vannā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!