Foto: Privātais arhīvs

Latvijas jaunais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā), turpinot savus latviešu seksuālās dzīves pētījumus, secinājis – daudzi sapņo un reizē nedaudz baidās izmēģināt seksu trijatā. Toretto gatavs palīdzēt, daloties pieredzē un padomos par to, kā šādu nerātnu pasākumu noorganizēt.

"Man bija gadi 19, kad pirmo reizi pamēģināju seksu trijatā. Tad bija citi laiki, tas notika pie mana labākā drauga mājās ar meiteni, kuru abi pazinām.  Tajā brīdī nebija attiecību ne man, ne manam draugam, ne arī tai meitenei. Varbūt tādēļ mums bija vieglāk, jo jutāmies brīvi.

Toreiz pati meitene atklāja, ka tas ir viņas sapnis - divi džeki un viņa. Visi trīs gribējām pamēģināt. Izdarījām to vienu reizi un viss - tālāk nekas neturpinājās," DELFI Izklaidei savu pieredzi atklāj Toretto.

Savos latviešu seksuālās dzīves pētījumos, ko jaunais eksperts aktīvi turpinājis Erotā, viņš nonācis pie secinājuma - lielai daļai tautas, pat visparastākajiem darba un ģimenes cilvēkiem, kaut kur iekšā snauž šī vēlme - pamēģināt seksu trijatā.

Tāpēc Toretto uzskata par savu eksperta pienākumu apgaismot Latviju par šī prieciņa niansēm. "Protams, ir dažādas versijas seksam trijatā. Citiem patīk vērot, kā viņa sievu izmīlē cits vīrietis, vai to, kā viņa sieviete to dara ar otru sievieti. Arī sievietēm ir līdzīgi.

Pastāv dažādi varianti un vēlmes, viss ir atkarīgs no tā, kā pārim patīk labāk. Gūst jau baudu arī vien no skatīšanās, tās sajūtas, kuras iziet cauri tavam ķermenim ir adrenalīna paveida hormonālā deva. No tām sajūtām vien jau rodas erekcija," stāsta pieredzējušais eksperts.

Viņš var tikai uzslavēt tos vīriešus un sievietes, kuri ir godīgi pret savām otrajām pusītēm un nebaidās atklāt, ka gribētu pamēģināt mīlēties trijatā. Toretto mudina puišus nebaidīties atklāt dāmām šo savu vēlmi - meitenēm puišos godīgums tik ļoti patīk, kas atzīšanās vien jau viņas daļēji atbruņos. Lai nodrošinātu pilnīgu izdošanos, jāņem vērā daži padomi.

"Kā trešo vislabāk izvēlēties nepazīstamu partneri, kuru abi kopā esat atraduši vai izvēlējušies no kāda sludinājuma. Pilns ir ar tādiem, meklējiet cītīgāk. Sievietes gan nereti savā galvā iedomājas, ka emocionāli vieglāk būtu ar kādu draudzeni.

Ja godīgi, mums, vīriešiem, ir vienalga, kas ir trešais, mēs tajā tik ļoti neiedziļināmies. Galvenais ir process," stāsta Toretto. Viņš pieļauj iespēju, ka meitene, iespējams, vēlēsies, lai trešais būtu puisis.  Jebkurā gadījumā - trešo personu pirms lielā notikuma nepieciešams labāk iepazīt.

"Aizejiet visi kopā uz restorānu un paēdiet pusdienas vai vakariņas, izrunājieties, iepazīstiet viens otru. Tas ir svarīgi, jo pēc prakses varu pateikt vienu - jums gribēsies tikties vēl un vēl. Tās ir atrunas, ka darīsiet to tikai vienu reizi.

Kā jau teicu, viedokļi var atšķirties, un viņai var sagribēties pēc tam pamēģināt arī trešo džeku. Tad gan ir jāapsola, ka viņa arī gūs seksuālo fantāziju piepildījumu. Tā būtu godīgi. Kviti," nianses atklāj eksperts.

Ļoti svarīga esot mīlas prieku norises vieta. Toretto brīdina - nekādā gadījumā pirmajā reizē nedariet to mājās pie kāda no jums. "Paņemiet ko jauku un romantisku. Piemēram, labu viesnīcas numuru.

Ne jau hosteli par 15 eiro, bet gan normālu numuru vai arī kādu viesu māju. Ja jums iepatīkas, nākamo reizi varat organizēt vēl intīmākā atmosfērā - mājās. Sveču gaismā, dušā vai vannā - tas, manuprāt, ir ļoti seksīgi.

Jo es brīdināju jau sākumā - var iepatikties un ar vienu reizi sveikā netiksiet," viltīgi smīn Toretto. Viņš rosina mīlas prieku laikā nesatraukties, ja gadās dažādas mulsinošas situācijas.

"Jūsu visu trīs ķermeņi saskarsies. Ja būs divi džeki un viena meitene, abi vīrieši var nejauši saskarties dzimumlocekļiem, pieskarties otra intīmajām vietām. Galvenais ir justies brīvi un nedomāt par neko.

Jūs jau neesat geji, un iesaistītās meitenes nav lesbietes. Koncentrējieties uz baudu, jūtiet partneri. Jo tās ir fantastiskas sajūtas, ko vērts pamēģināt! Man pat tagad, acis aizverot, atmiņā ir tās īpašās emocijas un rīvēšanās mirkļi. Izbaudiet," draisku nedēļas nogali tautai novēl seksa eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!