Foto: Vida Press
Arvien biežāk atpazīstamību gūst cilvēki, kura nebaidās publiski atzīt, ka ir piedzimuši nepareizajā ķermenī, un nesen mediju un sabiedrības uzmanību izpelnījusies kāda ģimene no Detroitas, kurā māte un dēls sevi patiesībā uzskata par tēvu un meitu.

15 gadus vecā Korija Meisone, kura pasaulē nākusi kā zēns, pirms aptuveni četriem gadiem saviem vecākiem atzinās, ka jūtas kā meitene. Savukārt pērn viņa uzzināja, ka līdzīgi pārdzīvojumi ir arī viņas mammai Ērikai, kura jūtas kā sievietes ķermenī iesprostots vīrietis, vēsta izdevums "New York Post".

Ērika sevi sākusi dēvēt par Ēriku un kopā ar dēlu, kurš sevi uzskata par meiteni, sākusi ceļu uz savas patiesās identitātes apzināšanos.

"Es gribēju, lai vecāki lepojas ar to, kas es esmu, bet man likās, ka es viņiem nepatikšu," austrāliešu raidījumā "60 Minutes" sacījusi Korija, kura savas pārvērtības dokumentē "Instagram" foto blogā.

Kā skaidrojis Ēriks, viņa emocijas bijušas neviennozīmīgas, kad uzzinājis, ka dēls jūtas kā meitene – dusmas mijušās ar atvieglojumu.

"Baiļojos par nākotni, baiļojos par ģimeni un bērniem, kā arī to, kāda turpmāk izskatīsies mana dzīve," sacījis Ēriks

Ērikam nesen veikta dubultā mastektomija. Lai gan viņš nolēmis no sievietes pārtapt par vīrieti, šis lēmums nav sašķobījis laulību ar ilggadējo vīru Lesu. Gluži otrādi – vīrs savu otro pusīti atbalsta.

"Es iemīlējos personībā. Viņa bija skaista kā sieviete, bet tikpat skaista arī no iekšienes," intervijā sacījis Less, kurš kopā ar Ēriku audzina piecus bērnus.

"Vienīgais, ko nožēloju – ka ātrāk nebiju ieguvis zināšanas par to, kas ir transseksuālisms. Tad es būtu varējis to izdarīt ātrāk," piebildis Ēriks.

Arī pusaudze Korija stingri nolēmusi sekot sapnim un laika gaitā pilnībā izdzēst no sava ķermeņa iezīmes, kas liecina, ka viņa piedzimusi kā zēns.

#WestinExecutiveClubFloor #thisiswhattranslookslike

A post shared by Corey Maison (@coreymaison) on Feb 19, 2017 at 11:54am PST

Light always shines through darkness. Shine on ❤️

A post shared by Corey Maison (@coreymaison) on Jan 30, 2017 at 2:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!