Foto: Vida Press
Dažām realitātes šovu zvaigznēm piemīt negants niķis ceļu uz slavas virsotnēm bruģēt ar plikumu zibināšanu, un to TV personību vidū, kas neprotas kauna, ir arī britu sabiedrības dāma un bijusī prostitūta Helēna Vuda (attēlā).

27 gadus vecā daiļaviņa ir viena no slavenā britu realitātes šova Big Brother dalībniecēm, un laika gaitā Helēna, kura agrāk savu miesu tirgoja par naudu, Anglijā izpelnījusies visnotaļ skandalozu slavu.

Šonedēļ viņa atkal kārtējo reizi attaisnojusi skandālistes slavu - izskatīgā sieviete, kura var lepoties ne tikai ar daiļu sejiņu, bet arī brangām krūtīm, šokējusi britus, parādoties televīzijā ļoti pikantā kleitiņā, kas pieticīgi nosedza Helēnas varenos apaļumus.

Vuda pa šova skatuvi defilēja miniatūrā kleitā ar iespaidīgu dekoltē izgriezumu, un tērps knapi saturēja meitenes iespaidīgās krūtis, kuru aprises TV tiešraidē varēja novērtēt ikviens interesents. Ja ar to vēl nebūtu gana, acīgākie skatītāji pat pamanījuši, ka kādā brīdī arī nozibinājies viens no Helēnas krūtsgaliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!