Foto: Instagram.com/ms.scarlett_vixxen/
Ir tūkstošiem dažādu veidu, kā nodrošināt sev iztiku, un arī kanādiete Džesika Gulda (attēlā) atradusi savu zelta āderi – viņa iepriecina pēdu fetiša fanus ar savu kāju fotogrāfijām.

32 gadus vecā sieviete ir izveidojusi "Instagram" foto blogu, kuram ir vairāk nekā 11 tūkstoši sekotāju, kas ik dienu tiek priecēti ar viņas pēdiņu tuvplāniem. Džesikas mērķauditorija ir ļaudis ar pēdu fetišu.

Pēdu fotogrāfiju publicēšana ir visai ienesīgs bizness. Kā intervijās stāstījusi Džesika, viņa gadā nopelna aptuveni 62 tūkstošus eiro. Par pēdu fetiša modeli viņu pamudinājis kļūt nejauši pamanīts sludinājums.

"Es nekad nebiju iedomājusies, ka kādam varētu interesēt manas pēdas. Un dīvainā kārtā es atskārtu, ka daudzi ir gatavi maksāt naudu, lai uz tām skatītos," izdevumam "Cosmopolitan" sacījusi Džesika.

Kā skaidrojusi Džesika, "Instagram" foto blogs ir izveidots, lai kārdinātu un pievilinātu tos, kuriem ir pēdu fetišs. Savukārt, uzrakstot viņai privātu ziņu, apmaiņā pret naudiņu iespējams saņemt viņas pēdiņu fotogrāfijas.

"Es agrāk pat nenojautu, cik dziļi būšu iegrimusi fetišu pasaulē," sacījusi Džesika, kura arī piebildusi – viens no lielākajiem šāda darba plusiem ir tas, ka viņa var strādāt no mājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!