Foto: Kadrs no video
Lielākā daļa geju, iespējams, nekad mūžā negribētu redzēt un kur nu vēl aptaustīt sievietes dzimumorgānus, taču nesen tapis uzjautrinošs video, kurā vairāki drosminieki piekrituši izpētīt kādas dāmas vagīnu.

YouTube kanālā BriaAndChrissy publicēts sižets, kurš pāris dienu laikā jau noskatīts vairāk nekā trīs miljonus reižu. Tajā iemūžināts, kā daži amerikāņu geji pirmo reizi dzīvē pieskārušies sievietes pašai intīmākajai ķermeņa vietiņai.

Izmēģinājuma trusītis bijusi meitene vārdā Stīvija. Viņa laipni atļāvusi puišiem apskatīt, izpētīt un novērtēt viņas vagīnu, un dažu geju reakcijas bijušas nenovērtējamas - ķiķināšana un smiekli mijušies ar izbrīnu.

Tā, piemēram, viens no eksperimenta dalībniekiem, ieraudzījis Stīvijas intīmāko vietiņu, acis slēpis aiz plaukstām un uzjautrinājies kā maza meitenīte, savukārt kāds cits bez liekas minstināšanās uzvilcis rokās cimdus un ķēries "vērsim pie ragiem".

Noslēgumā visi kā viens atzinuši, ka nekad mūžā vairs nevēlas pieskarties sievietes vagīnai, un viens no gejiem sievietes dzimumorgānus pat salīdzinājis ar kalmāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!