Foto: Misstravel.com/
Daudzi uzskata, ka ceļošana ir ļoti dārgs prieks, taču smukajām meitenēm par to nevajadzētu skumt – arvien populārāka kļūst tīmekļa vietne un vienlaicīgi arī iepazīšanās portāls, kurā daiļavas var uzmeklēt sponsorus, kas būtu gatavi aizvest viņas uz izsapņoto galamērķi.

21 gadu vecā Džesika no Austrālijas izdevumam "The Daily Mail" atklājusi savu pārsteidzošo pieredzi. Drīz pēc piereģistrēšanās vietnē "Miss Travel" viņa jau devusies savā pirmajā bezmaksas ceļojumā uz Kaliforniju.

Ceļotāju iepazīšanās portāla filozofija ir vienkārša – meitenes meklē pretējā dzimuma pārstāvjus, kas būtu gatavi apmaksāt viņām braucienu uz kādu no pašas izvēlētajām zemēm.

Savukārt sponsoram tiek tas gods izbaudīt dāmas kompāniju. Darījums notiek bez saistībām – vīrieši par to neko pretī neprasa un neuzspiež.

Kā pastāstījusi Džesika, sākumā viņai nav veicies pārāk labi – vairāki vīrieši vēlējušies vispirms pačatot un tikai tad pievērsties ceļojumu tēmai. Savukārt citi esot bijuši pārlieku strikti – viņi nosaukuši dažādus datumus, kad kaut kur brauc, un piedāvājuši viņai doties tiem līdzi.

Visbeidzot Džesikai palaimējies – viņa iepazinusies ar ASV dzīvojošu vīrieti, kurš gatavojies ceļot uz konvenciju Kalifornijā. Viņš austrālietei piedāvājis piebiedroties viņam. Pēc nelielām pārdomām meitene piekritusi.

Abi pirms ceļojuma sarakstījušies un sazinājušies arī ar videozvana starpniecību, un vienojušies, ka vīrietis rezervēs Džesikai lidmašīnas biļeti no Austrālijas uz Losandželosu. Viss esot gājis kā pa diedziņu.

"Es sev lidostā nopirku starptautisko sim karti, bet citādā ziņā neiztērēju ne centa. Kad nokļuvu galamērķī, sapratu, ka esmu aizmirsusi ielikt koferī dažas mantas. Viņš mani aizveda iepirkties un nopirka visu, ko vien vēlējos. Es uz brīdi dzīvoju luksusā," "The Daily Mail" sacījusi Džesika.

Austrāliete kopā ar savu sponsoru ceļojusi gandrīz trīs nedēļas. Pa šo laiku viņa pabijusi gan Losandželosā, gan Lasvegasā, gan Maiami. Viesnīcās viņa vienmēr gulējusi atsevišķā numuriņā, jo jau ceļojuma sākumā skaidri norādījusi vīrietim, ka negrasās stāties intīmās attiecībās.

Tagad Džesika jau atgriezusies Austrālijā, taču drīzumā viņa gatavojas doties jaunā ceļojumā. Kā sacījusi meitene, galvenais esot jau pašā sākumā vīriešiem skaidri norādīt savus nodomus – ja neesi ieinteresēta iepazīties tuvāk, stāties seksuālās attiecībās vai iet uz randiņu, tas jāpasaka uzreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!