Foto: Privātais arhīvs

Latvijai neparastu akciju uzsācis Edžus Kauķis (attēlā) no Iecavas. Puisis apņēmies šogad portālā YouTube ik dienas publicēt video, kurā viņš demonstrē kādu burvju triku. Pirmā mēneša laikā jaunā mākslinieka video noskatījušies jau vairāki tūkstoši.

"Tas nav vienkārši īss video, bet īsts šovs, es to esmu nosaucis par Mazliet citādāku šovu. Līdz šim neviens Latvijā tā vēl nav darījis," DELFI Izklaidei atklāj Edžus. Edžus pašlaik mācās Iecavas vidusskolas pēdējā klasē, un ar burvju trikiem aizraujas jau sen.

"Pēdējā laikā bija sanācis ļoti maz pievērsties šai nodarbei, tāpēc izdomāju, ka visu 2015. gadu katru dienu publicēšu YouTube pa vienam burvju triku video dienā.

Lielākā daļa šo triku nav manis paša izdomāti, bet kaut kur citur apgūti. Pirmajā mēnesī kādi seši vai septiņi bija manis izdomāti. Bet visus trikus, ko rādu, cenšos pārveidot pa savam, lai interesantāk," stāsta Edžus.

Viņa YouTube kanālam jau pirmā mēneša laikā izveidojies visai prāvs fanu pulciņš, kas katru dienu gaida jaunu video. Edžus cer, ka nākotnē šis hobijs varētu kļūt arī par viņa maizes darbu. "Šķiet diezgan neiespējami, bet tad jau redzēs kā būs, jo, kā es saku savā šovā - viss ir iespējams.

Neesmu domājis par kaut kādu rekordu labošanu, un ko gan es varētu labot. Šobrīd tikai daru to kas man patīk," smaida jaunais talants. Puiša projektam var sekot un katru dienu jaunu triku baudīt viņa YouTube kanālā. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!