Foto: Privātais arhīvs
Jau skandalozu slavu iemantojušais pašmāju fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis ar savu profesionālo darbību izpeldējis plašākos ūdeņos. Tomass devies uz Dublinu, lai bildētu krievu daiļavu. Tiesa, viņa nav bijusi tik draiski atklāta kā pašmāju skaistules.

"Modeli Melinu Skvortsovu no Krievijas bildēju Dublinas hotelī The Dean, kur paliku pāris naktis. Man iepatikās viesnīcas interjers, tāpēc izlēmu, ka tur jānobildē kāda sesija. Šoreiz izvēlējos netaisīt tik atklātas bildes, kā parasti.

Iemūžināju meiteni maigā un sapņainā princeses tēlā, bet tajā pat laikā viņa it kā pavedina ar acīm, savu noslēpumaino skatienu," DELFI Izklaidei par sesiju stāsta fotogrāfs.

Tomass jau ieguvis skandalozu slavu ar savām fitnesa meiteņu dibenu bildēm, kuriem autors pats labprāt piešāvis savu roku, tāpēc jaunāko bilžu atturība varētu mulsināt viņa talanta cienītājus. "Ja es pajautātu viņai novilkt krūšturi, viņa tā arī izdarītu, bet tas nebija manos plānos," tautu var nomierināt bilžu autors.

Lai gan Tomasa bildes par to nebūt neliecina, fotogrāfs zina teikt, ka latviešu meitenes esot ļoti kautrīgas un baidoties atkailināties. "Iemesli tam ir dīvaini un stereotipiski. Piemēram, uztraukums, ko domās ģimene.

Varu teikt tikai to, ka jāprot uzdrīkstēties baudīt dzīvi un justies brīvam. Ja ņemsi vērā pelēkās masas viedokli, pats par tādu pārvērtīsies," uzskata provokatīvo bilžu autors. Viņš aicina meitenes mest pie malas arī visus kompleksus par to, ka viņas bildēs varētu neizskatīties tik perfektas kā citas modeles.

"Ir vairāki knifiņi, ar kuru palīdzību es jebkuru bildēs varu padarīt perfektu. Sākot ar grimu un apģērbu, beidzot ar gaismu, apstrādi un pozām. Arī krievu modele pēc svētku mēneša nejutās īsti savā ādā, bet bildēs izskatās lieliski," dāmas iedrošina Tomass. Vairāk ar viņa mākslu var iepazīties fotogrāfa Facebook profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!