Foto: Privātais arhīvs

Rakstniece un televīzijas šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā), kura iecienījusi tumšas krāsas apģērbu un ķermeņa izdaiļošanu ar tetovējumu palīdzību, izveidojusi sev jaunu zīmējumu – pasaulslavenās mākslinieces Frīdas Kalo portretu (attēlā).

"Frīdas portretu nolēmu sev uztetovēt, jo man ļoti interesanta šķiet viņas personība. Kalo mākslas darbiem ar to nav nekāda sakara. Godīgi sakot, neuztveru viņu kā mākslinieci. Manās acīs šī sieviete ieguvusi daudz plašāku nozīmi.

Frīdas dzīvesstāsts ir pilns traģēdiju un dažādu notikumu. Lai to visu pārdzīvotu, ir jābūt ļoti spēcīgam raksturam, un Kalo tāds bija. Viņa mani iedvesmo," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Jaunais zīmējums tapis uz "pelnrušķītes" rokas - blakus viņas pašas portretam. Kā stāsta Kristīne, viņa ieplānojusi ar zīmējumiem izdaiļot pilnīgi visu roku.

"Man ir tāda ideja, ka ar laiku visu manu roku klās dažādi zīmējumi, bet tam, protams, ir vajadzīgs laiks, jo vienā reizē tik apjomīgu darbu nav iespējams paveikt," atklāta ir Teilāne.

Kristīnes ķermeni jau rotā vairāki zīmējumi. Jaunā sieviete tetovējumos iemūžinājusi savu portretu, mammas vārdu un pat mīļāko rakstnieku - Edgaru Alanu Po.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!