Šonedēļ populārajā TV3 iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš par galvenās varones – 27 gadus vecās Evitas Kuzmas – sirdi cīņu uzsāka četri brašuļi, no kuriem viens bija izlēmis izmantot visai drosmīgu ieroci meitenes simpātiju iekarošanai.

Pirmdienas raidījumā Evita nolēma mājup sūtīt pārtikas rūpniecības uzņēmuma darbinieku Agri Andermani, bet pārējiem pretendentiem atlikušajos vakaros bija ne tikai jāsarūpē aizraujošs un atmiņā paliekošs randiņš meitenei, bet arī mielasts un izklaides konkurentiem.

Tuvāk iepazīt Evita izvēlējās 25 gadus veco būvinženieri, modeli, aktieri un konkursa Misters Latvija 2011 finālistu Oskaru Lauvu, 30 gadus veco Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru atlases speciālistu Gati Silakaktiņu un 33 gadus veco auto sporta kluba darbinieku Mārtiņu Arāju.

Otrdienas raidījumā kompānija viesojās pie Mārtiņa, trešdienas vakarā televīzijas skatītāji varēs novērtēt, ka viņiem veicās pie Gata, bet to, kuru no trim šovā palikušajiem puišiem Evita izvēlēsies, skatītāji uzzinās ceturtdienas, 18. aprīļa, raidījumā, kad visi dosies ciemos pie smukulīša Oskara.

DELFI Izklaidei atklāja šova veidotāji, šīs nedēļas raidījuma cikla noslēgumā gaidāms vēl kāds pārsteigums - Oskars savā randiņā ar Evitu meitenei sniedza skūpstu, kas, lai gan ilga tikai dažas sekundes, vēsturē ieies kā līdz šim garākais skūpsts šovā Gandrīz ideāls randiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!