Lielbritānijā dzīvojošais latvietis Gatis Kandis (attēlā) ar apbrīnojamu neatlaidību cenšas šajā valstī kļūt slavens, tāpēc aizvadītajā nedēļā atkārtoti piedalījās šova Britain's Got Talent starptautiskajā atlasē – tiesa, viņš izpelnījās neviennozīmīgu reakciju.

Veids, kā Gatis pasniedza savus tualetes jokus, bija tik īpatnējs, ka šova vadītājs Saimons Kauels viņu nosauca par "nesmieklīgāko smieklīgo komiķi", kādu vien viņš redzējis dzīvē, bet atzina, ka šīs absolūtās muļķības likušas viņam smieties.

Saimons teica, lai Gatis nemainās, uz ko latviešu komiķis atbildēja: "Tāds jau arī bija mans mērķis jūs sasmīdināt".

Publika lielākoties viebās no Gata īpatnējiem jokiem, bet vislielāko jautrību sagādāja kāda vārdu spēle. Gatis pajautāja: "Are you well?" un uz apstiprinošu atbildi teica: "No, you're not a well, you're people". (Angļu valodā vārds "well" nozīmē arī "aka".)

No trim žūrijas dalībniekiem - Saimona Kauela, komiķa Deivida Viljamsa un modeles Karmenas Elektras, kuras klātbūtne šovā Gati iepriecināja īpaši, viņš saņēma pozitīvu novērtējumu, savukārt dziedātāja Aleša Diksone nenovērtēja latvieša talantu, tomēr Gatim būs iespēja sevi pierādīt šova turpinājumā.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā Gatis uzstājās šova papildus pārraidē Britain's Got More Talent, tomēr tur viņš tika nopietnāk izbrāķēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!