Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 25. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš jaunais raidījumu cikls, kurā šonedēļ galvenās varones lomā iejutusies jaunā dziedātāja un pasākumu vadītāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā).

Par populārās dziedātājas simpātijām pirmajā pārraidē cīņu uzsāka četri brašuļi -  29 gadus vecais nekustamo īpašumu mākleris Valters Durevskis, 27 gadus vecais pavārs Pāvels Skopa, 33 gadus vecais brīvmākslinieks Janeks Juknevičs, kurš paziņoja, ka ir pabijis iestādē, "kur durvīm nav kliņķu".

Tāpat šovā piedalījās arī 26 gadus vecais florists Kārlis Dišlers, kurš gan pauda pārliecību, ka rūgtas pieredzes dēļ vairs nevēlas attiecības ar sabiedrībā atpazīstamu meiteni.

Viesus Crystal uzņēma Jūrmalā, kāda sava laba drauga mājās, kur viņa saviem potenciālajiem līgavaiņiem bija sarūpējusi bagātīgu cienastu - pamatēdienu Draiskule ar vistas gaļu, dārzeņiem, kuskusu un citām piedevām, uzkodu Apmaldījos, kurā esot īpaši maz kalorijas, un desertu ar nosaukumu 90-60-90.

Puiši, ar nokavēšanos ierodoties pie simpātiskās blondīnes, bija parūpējušies par meitenes pārsteigšanu - Kārlis, Pāvels un Valters atnesa ziedus un citus interesantus nieciņus, bet Janeks Kristīnei uzdāvināja ne tikai ziedus, bet arī putekļiem klātu stacionāro telefonu un ierosināja, ka pa šo iekārtu viņi varēs sazināties skaipā.

"Pēc simts gadiem mazbērni to varēs pārdot. Es tikai ceru, ka ne mūsu mazbērni. Es teicu, ka man patīk cilvēki ar maziņu nobīdi, bet te ir baigi lielā nobīde," Janeku un viņa dāvanu aizkadrā apsprieda Crystal.

Pēc iepazīšanās vakara, kurā ar dziesmiņām sanākušos priecēja populārais dziedātājs Andris Kivičs un pati namamāte, Crystal izdarīja savu pirmo izvēli un no tālākas cīņas nolēma izslēgt dzīves jēgas meklētāju Janeku, par kuru viņa uzjautrinājās un šausminājās jau no raidījuma sākuma, bet kurš bija stingri pārliecināts, ka galvenā varone viņu no šova neizslēgs.

Arī citus varoņus izbrīnīja Janeka uzvedība pie vakariņu galda, jo puisis gandrīz nepārtraukti runāja, tiesa, radot iespaidu, ka viņš ir galīgi nepārliecināts par sevi, bet Crystal, atvadoties no puiša un norādot viņam uz izeju, izteica cerību, ka nekad viņu vairs nesatiks.

Pēc izbalsošanas gan Janeks aizkadrā izteica cerību, ka viņš vēl dziedātāju satiks un kopā ar viņu dosies ceļojumā, kā arī virpināja sazvērestības teoriju, ka, viņu izbalsojot, Kristīne patiesībā ir "pasūtījusi" atlikušos trīs džekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!