Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 30. septembra, vakarā Kanāla 2 un TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau sestais Jaunās talantu fabrikas koncerts, kurā dalībnieki izpildīja populārus un klausītāju sirdis jau iekarojušus hitus, un šajā cīņā vislabāk veicās Aminatai Savadogo (attēlā).

Aminata, kura jau no šova pirmās dienas iemantojusi gan žūrijas, gan skatītāju simpātijas un tiek uzskatīta par profesionālāko un labāk sagatavoto Fabrikas dalībnieci, līdz šim nebija uzvarējusi nevienā koncertā, bet šoreiz žūrijas augstais vērtējums un skatītāju atbalsts ļāva viņai gūt ilgi pelnīto uzvaru.

Aminatas izpildīto Džona Fogertija dziesmu Proud Mary žūrija novērtēja ar 37 punktiem. Tādu pašu vērtējumu ieguva arī Dāvis Mazurenko, kurš bija izvēlējies Elvisa Preslija savulaik izpildīto kompozīciju Jailhouse Rock - tiesa, puisim neizdevās gūt pietiekamu skatītāju atbalstu, un viņš ierindojās piektajā vietā.  

Skatītājus kārtējo reizi pārsteidza vokālais pedagogs un viens no šova mentoriem Edgars Kramiņš, kurš īpaši kritisks bija pret šova nevainīgo dalībnieku Mārtiņu Ābelīti - par Leonarda Koena dziesmas Hallelujah izpildījumu Kramiņa kungs Mārtiņam piešķīra trīs balles.

Mentors visnotaļ skarbi norādīja, ka Mārtiņš te nav nācis dziedāt slavinājuma dziesmas Dievam, kā viņš to ir pieradis darīt savā līdzšinējā dzīvē, kā arī pamatoti norādīja, ka Koena dziesmai ir daudz dziļāka jēga, kā to izdevās parādīt Mārtiņam.   

Tiesa, pārējo žūrijas locekļu un skatītāju atbalsts ļāva Mārtiņam izvairīties no sēšanās uz izbalsošanas līnijas, un viņš pat ieņēma augsto ceturto vietu.

Vissliktāk šoreiz veicās Kristīnei Šomasei, kura skatītāju simpātijas mēģināja iekarot ar grupas Rednex dziesmu Old Pop in an Oak, un Ievai, kura bija iejutusies Sindijas Lauperes tēlā, izpildot dziesmu Girls Just Want to Have Fun.  

Abas meitenes otrdienas vakarā sēdīsies uz izbalsošanas līnijas, bet to, kurš no dalībniekiem viņām pievienosies pēc iekšējā balsojuma, skatītāji uzzinās jau otrdienas pēcpusdienā.

Pastāvīgajai žūrijas komandai šoreiz bija pievienojies televīzijas režisors Arvīds Babris, kurš dalībniekus sniegumu vērtēja visnotaļ atzinīgi, tiesa, ik pa brīdim samulsinot skatītājus ar jaunajiem talantiem izteiktiem piedāvājumiem dažādas lietas pēc šova iečukstēt austiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!