Foto: Kadrs no raidījuma

Šonedēļ LNT skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais sarunu šovs Runāsim atklāti, kas radījis lielu rezonansi sabiedrībā, un jau otrajā pārraidē pārsteidza skatītājus ar negaidītu notikumu pavērsienu.

Otrdienas raidījuma galvenie varoņi bija Tīna (attēlā) un Harijs  - abi jau septiņus gadus dzīvo kopā un audzina divas meitiņas, bet vīrietim ir smagi slima sieva, kuru viņš nav gatavs pamest.

Tīna uzstāja, lai Harijs beidzot pieņem lēmumu šķirties un apprec viņu, bet vīrietis tik nopietnam solim nav gatavs - viņš uzskata, ka nav vajadzības kaut ko mainīt. Sieviete gan tam nepiekrīt un grib viņu piespiest sevi apprecēt.

"Esmu ļoti nogurusi no šīs situācijas. Es nespēju dzīvot tā, ka man ir jāmētājas - brīžiem viņš, brīžiem nav. Bērni aug lielāki un prasa pēc tēva, un es vairs nezinu, ko viņiem atbildēt," sūkstījās Tīna.

Raidījuma vadītāja - psiholoģe Kaija Gulbe - lielāko daļu pārraides uzdeva dažādus precizējošus jautājumus par sarežģīto situāciju, un raidījuma izskaņā vīrietis bikli iebilda, ka vēl aizvien mīl savu sievu, uz ko Tīna reaģēja ļoti saasināti.

Kad Harijs atzinās, ka dažreiz arī guļ ar savu likumīgo lauleni, Tīna visai Latvijai pavēstīja, ka viņas mīļotais vīrietis ir nenormāls un lielākais melis pasaulē un paziņoja, ka vēlas izbeigt šīs attiecības.

"Nu paga, paga, mums taču viss ir tik jauki. Es tevi arī mīlu. Mums ir divi tik mīļi bērniņi, un mēs vēl par trešo domājam," Tīnas paziņojumam iebilda Harijs, bet sieviete savu lēmumu mainīt negrasījās, atzīstot, ka raidījums palīdzējis saprast, kas par cilvēku ir viņas mīļotais vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!