Foto: F64

Ceturtdien, 8. novembrī, Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā skatītāju vērtējumam tika nodota jau trešā televīzijas spēle Finanšu tango, ko vada pazīstamais žurnālists Kārlis Streips (attēlā).

Neraugoties uz skandalozo darba attiecību izbeigšanu ar Latvijas Televīziju pērnā gada rudenī, kad tika likvidēts Streipa vadītais raidījums Skats no malas, Latvijas Televīzijas pārraidīta raidījuma vadīšana žurnālistu nesatrauc.

"Tā kā raidījumu veido producentu grupa Hansa Media un tas netiek producēts Latvijas Televīzijas paspārnē, tā nemaz nav mana atgriešanās Latvijas Televīzijā. Tomēr nekādā mērā neizjūtu arī nepatīkamas sajūtas, atkal parādoties televīzijas pirmajā kanālā.

Filmējot raidījumu, mani pat iepriecināja televīzijas darbinieku siltā attieksme, jo visi, sākot ar atslēgu kundzīti un beidzot ar grimētāju un operatoriem, jautāja, kad tad es beidzot būšu atpakaļ. Šī draudzīgā izturēšanās bija patiešām jauka," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta žurnālists.

Neraugoties uz jauniešu auditorijai tendēto televīzijas spēles specifiku, Streips atzīst, ka šāda tipa raidījuma vadīšana viņu aizrauj un ir interesanti vērot to, ko un kā par valstij nozīmīgām tēmām domā jaunieši, kā arī kā to vērtē speciālisti.

"Raidījuma galvenais mērķis ir veicināt jaunās paaudzes izglītību par finanšu un ekonomikas lietām, un to, ka arī mūsu mediju telpā parādās ne tikai jauniešus izklaidējoša, bet arī izglītojoša tipa raidījumi, vērtēju ļoti pozitīvi," priecājas Streips.

Redakcijas piezīme: visus jau LTV ēterā parādītos Finanšu tango raidījumus var noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!