Pašmāju iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš šonedēļ savas otrās pusītes meklē seniori - raidījuma galvenais varonis ir 64 gadus vecais Varis, kurš lūkojas pēc tādas sievietes, kura mācētu izvārīt putru.

Varis ir saimniecības daļas vadītājs Rīgas 2. slimnīcā. Viņš bijis precējies divas reizes, bet otrā sieva, neko nesakot, aizbraukusi uz Londonu pirms astoņiem mēnešiem. Tagad Varis sev meklē dāmu, kura būtu izskatīga un saimnieciska, bet par sevi Varis saka - viņš esot ļoti pļāpīgs.

Cīņu par Vara uzmanību uzsāka četras daiļas būtnes - Inese (52) no Ikšķiles, Inese (49) no Baldones, Inga (52) no Limbažiem un Ingrīda (62) no Rīgas.

Inese no Ikšķiles, kura bijusi precējusies trīs reizes, stāsta, ka ir ļoti komunikabla un draudzīga un vēlas sev blakus stipru plecu, bet ikdienā strādā par grāmatvedi.

Savukārt Baldones Inesei ir saimniecība, lopi un veterinārā prakse. Viņa esot čakla, tādēļ vīriešos necieš slinkumu, melus un grādīgās dziras lietošanu.

Inga no Limbažiem ikdienā strādā par apkopēju, lai gan ieguvusi augstāko izglītību, taču par to nebēdā, jo ikdienā viņas hobijs ir līnijdejas, kuras viņai sniedz prieku un labu omu.

Viena no pamanāmākajām šova dalībniecēm ir Ingrīda no Rīgas, kura šobrīd ir pensionāre, bet pirms tam strādājusi par grāmatvedi. Viņa ir īsta sabiedrības dvēsele - reizi nedēļā dodas uz pirti, patīk ceļot, kopā ar draugiem apmeklē teātri un deju vakarus.

Varis savām dāmām iepazīšanās raidījumā pagatavoja lasi ar dārzeņiem, taču beigu beigās pa virtuvi šiverēja kundzes, jo, kā izrādās, raidījuma galvenais varonis līdz šim reti kad pats taisījis ēst.

Saldā ēdiena pagatavošanā iniciatīvu uzņēmās atraktīvākās vakara dalībnieces - Inese no Ikšķiles un Ingrīda.

Kompānija vakaru pavadīja, dziedot karaoki, dejojot, jautri čalojot, ēdot un malkojot vīnu. Kā atzina šova dalībnieki, visi ir paspējuši sadraudzēties un kompānija bijusi ļoti jautra.

Iepazīšanās raidījuma noslēgumā Varis nolēma, ka ar Ingu uz randiņu nedosies, bet kā savu favorīti minēja grāmatvedi Inesi, kura viņa sirdi iekaroja ar vizuālo izskatu un atraktīvo raksturu. Visas nedēļas garumā Varis dosies uz randiņiem ar dāmām, bet nedēļas beigās viņš izvēlēsies to sievieti, kura būs iekarojusi viņa sirdi, un abiem būs iespēja doties ceļojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!