Trešdienas, 24. aprīļa, vakarā populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks kārtējā sērijā kaislības sita augstu vilni, bet par sērijas kulmināciju kļuva homoseksuāli orientētā Margota iznāciens visai pikantā izskatā.

Valmieras drāmas teātra Ģirta Rāviņa atveidotais Margots Vilkābele ir nolēmis savaldzināt Latvijas Nacionālā aktiera Ulda Anžes atveidoto Česlavu, un trešdienas sērijā viņš bija apņēmības pilns likt galdā visas kārtis.

Margots savam iecerētajam, kurš tajā laikā puskails vadīja laiku pirtiņā, bija sarūpējis šampanieti un augļus, kā arī īpašu pārsteigumu, kuru gan iztraucēja negaidītā Zentiņas parādīšanās - kad puisis pikantā kaķa kostīmā un maskā izjoza no vannasistabas, viņš bija nepatīkami pārsteigts, ka Česlava vietā viņu sagaida sieviete.

Protams, Margota spilgtais priekšnesums radīja pārpratumu virkni, jo Zentiņa bija pilnīgi pārliecināta, ka puisis iekāro tieši viņu - kundze par šādu uzmanību bija tik laimīga, ka sērijas beigās pat sāka izģērbties.

UgunsGrēka tēla izdarības vienaldzīgas nav atstājušas arī seriāla cienītājus, kuri sociālajos tīklos pēc sērijas noskatīšanās kaismīgi apsprieduši, iespējams, pikantāko līdz šim latviešu seriālos redzēto ainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!