Foto: Kadrs no video
Starp nākamā gada gaidītākajām filmām noteikti var ierindot "Blade Runner 2049", zinātniskās fantastikas klasikas "Blade Runner" ("Pa asmeni skrejošais") turpinājumu.

Pirmdien, 19. decembrī, studija "Worner Bros." publicējusi pirmo video ieskatu jaunajā kinodarbā, kurā notikumi risinās 30 gadus pēc pirmā "Blade Runner" notikumiem.

Filmas iznākšana uz lielajiem ekrāniem paredzēta nākamā gada oktobrī.

Tās režisors ir viens no šī brīža spēcīgākajiem režisoriem Holivudā Denī Vilnēvs, kurš skatītājus pēdējo gadu laikā priecējis ar tādām spriedzes un meistarīgi veidotas atmosfēras piepildītām filmām kā "Prisoners" ("Gūsteknes"), "Sicario" ("Sikario: Narkokarš") un "Arrival" ("Atnācēji"). Kā producents projektā piedalās ar pirmās filmas režisors Ridlijs Skots.

Zinātniskās fantastikas klasiskā meistardarba turpinājumā redzēsim Harisonu Fordu, kurš spēlēja galveno lomu 1982. gada filmā "Blade Runner", un Raienu Goslingu, kuram šoreiz uzticēta galvenā loma.

Tiek ziņots, ka projektā piedalās arī aktieris-hameleons Džareds Leto, bet diemžēl pirmajā video ieskatā filmā viņš netiek parādīts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!