Foto: DELFI

Mūsdienu elektroniskās mūzikas izpildītājs Jānis Šmēdiņš jeb Fakts (attēlā apakšā) kļūst aizvien slavenāks – drīz pēc veiksmīgas sadarbības ar Aneti Kotoviču mūziķis piedāvā jaunu hitu kopā ar siržu lauzēju Miku Dukuru (attēlā) – singlu Viņai, kas tiek nodots faniem kopā ar stilīgu videoklipu.

Ar jauno hitu abi puiši piedāvā ko neierastu Latvijas mūzikas pasaulei - dziesma Viņai Fakta un Dukura izpildījumā romantisko vārdu dēļ varētu pretendēt uz īstas mīlas balādes statusu, taču šāda stila balādēm ierastās salkanās melodijas vietā puišu duets piedāvā modīgus repa ritmus.

Videoklipā nofilmēts kāds pāris, kurš izdzīvo visas mīlas emocijas - sastrīdas un atkal salīgst mieru. Klips nofilmēts un samontēts rekordātrumā - to uzņemt sākts piektdienas, 3. augusta, vakarā, un filmēšana ilgusi līdz nākamās dienas septiņiem no rīta.

Ātri vien uzfilmētais materiāls samontēts un nu nodots klausītāju vērtēšanai. Pirmās klausītāju atsauksmes par Fakta un Dukura veikumu ir visnotaļ pozitīvas - klausītāji novērtē dziesmas burvīgos vārdus un, protams, puišu apvienības daili.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!