Kāds indiešu dziedātājs Vennu Mallešs (attēlā) kļuvis par īstu interneta sensāciju, kad viņa dziesma It's My Life What Ever I Wanna Do nodēvēta par jaunāko sliktāko dziesmu pasaulē.

Video publicēts pirms diviem gadiem, taču, kad vairums lasītāju to atzina par atbaidošāko dziesmu pasaulē, dziesma ieguva pavisam citu jēgu, un īsā laikā tā skatīta jau 4,4 miljonus reižu.

Pats 29 gadus vecais Mellešs dziesmu esot sacerējis pats un sauc to par "dzīvespriecīgu, psiholoģisku un filozofisku".

"Manis paša dzīve iedvesmoja man sacerēt dzeju, kas vēlāk kļuva par dziesmas tekstu, sacerēt melodiju un iedziedāt kompozīciju. Faktiski es šo dziesmu esmu dzemdējis," YouTube video krātuvē lepojas dziedātājs.

Kritiķi un parastie klausītāji gan ir pretējās domās, tāpēc pār Malleša "šedevru" jau gāzusies negatīvu atsauksmju gūzma.

"Varat būt pārliecināti, ka video popularitāti nodrošina nevis izpildītāja talants, bet gan apbrīnojamā drosme, ar kādu jābūt apveltītam ikvienam netalantīgam cilvēkam, kurš nolēmis dziedāt," raksta kāds indiešu kritiķis.

"Ja daba kādā prātā ir atstājusi robu, tā parasti šo robu aizziež ar pamatīgu pašapmierinātības kārtu," savulaik teica Longfellovs, tāpēc indietis it nemaz neskumst un saka paldies visiem, kas viņa dziesmai palīdzējuši kļūt par hitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!