Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā) savu kvēlāko fanu un atbalstītāju novērtējumam sniegusi dziesmu Es jūku prātā!, kura savu pirmatskaņojumu piedzīvoja jaunietes jubilejas ballītē, kura notika aizvadītās nedēļas nogalē.

"Šī muzikālā histērija ir mana crazy augusta atspulgs, taču atšķirībā no tā mēneša šodien es jūku prātā labā nozīmē," savu jaunāko skaņdarbu raksturojusi pati Elizabete.

Mūzikas un teksta autore ir Katy Tindemark, un roķīgajā skaņdarbā meitene demonstrē arī savas vijolnieces prasmes. Šo muzikālo instrumentu viņa atsākusi spēlēt pavisam nesen, un tas palīdzējis viņai pārvarēt depresiju un dažādas dzīves likstas.

"Viens no depresijas glābiņiem man izrādījās vijole. Esmu pabeigusi mūzikas skolu vijoles specialitātē, taču toreiz man bija 14 gadi. Tikai tagad, desmit gadus vēlāk, kad piedzīvoju vienu no smagākajiem periodiem dzīvē, sapratu, ka atkal vēlos to spēlēt.

Vijoli esmu nolēmusi izmantot savos priekšnesumos, lai ieviestu jaunu skanējumu manām autordziesmām. Šī ideja man deva spēku pārvarēt depresiju un iet tālāk. Esmu kļuvusi stiprāka un radošāka," sarunā ar DELFI Izklaide saka Katy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!