Dziedātāja Linda Kalniņa jeb Lily, kuru tauta varētu atcerēties kā vienu no mīlas dueta Dons&Lily dalībniecēm, pēc vairākus gadus ilgas klusuma pauzes atkal mēģina ielauzties Latvijas mūzikas apritē. Viņai palīdzēt apņēmies Andris Kivičš.

Sevi mūzikā no jauna Lily atkal piesaka ar dejisku hitu Mīlestībā virmo gaiss, kura tapšanā roku pielicis arī Kivičs. Nav noslēpums, ka tieši viņš ir viens no galvenajiem jauno mūzikas censoņu atbalstītājiem Latvijā, kurš, saskatot kādā talantu, labprāt piepalīdz, piedāvājot jaunajam māksliniekam iedziedāt kādu īpaši sarakstītu hitu. Nu paveicies Lily.

Vairākus gadus Lily no aprites bija pazudusi. Kādu laiku viņa ar nu jau bijušo vīru Donu jeb Artūru Šingireju mitinājās Londonā. Pēc šķiršanās Dons atgriezās Latvijā un īsā laikā atkal kļuva par vienu no pašmāju mūzikas lielākajām zvaigznēm.

Lily kādu laiku vēl padzīvoja Londonā, lutinot Latvijas presi ar stāstiem par to, kā atpūšoties kopā ar Leonardo Di Kaprio un britu lordiem un lēdijām. Nu arī viņa gatava iekarot Latvijas mūziku.

Dziesma esot  vasarīgs stāsts par ziedošo Rīgu, par pavasari, kas mums ir visapkārt un par mīlestību, kura vienmēr iet mums blakus. "Ieklausies un arī tu pamanīsi kā mīlestībā virmo gaiss," Lily brīdina pirms savas dziesmas baudīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!