Foto: Kadrs no video

Muzikālā apvienība "Singapūras satīns", kas pati sevi piesaka kā Latvijas pirmo repa supergrupu, laidusi klajā jaunu video dziesmai, kas ir pirmais singls no grupējuma gaidāmā debijas albuma "Iespēja viena". Dziesmā dalību ņem repa izpildītājs Zemsegu Pasaule.

"Pašlaik norit aktīvs darbs pie mūsu debijas albuma "Iespēja viena" un tā pavadošajiem singliem un videoklipiem. Pēc "Miera nav" pabeigšanas esam iesākuši darbu pie vēl trīs videoklipiem, tāpēc, ja neredzi mūs studijā, esi drošs, ka esam filmēšanā. Kā saka – laika maz, bet darba daudz," vēsta grupas puiši.

"Daudzi mums prasa par albuma nosaukumu un par to, kā tas radies. Acīgākie fani, iespējams, jau ir piefiksējuši, ka tas nāk no viena no mūsu populārākajiem skaņdarbiem "Motrepa". Izdot albumu nav nieka lieta, un tā ir mūsu līdz šim lielākā iespēja pierādīt sevi kā kaut ko nozīmīgu un paliekošu Latvijas izklaides industrijā. Tas arī ir albuma nosaukuma pamatā," stāsta grupas dalībnieki.

"Singapūras satīns" neslēpj – klipa veidošanā tikusi iesaistīta profesionāla komanda, kura tika komplektēta no Latvijas un ārzemju profesionāļiem. Kameras darbu veica Sin Popena, daudzsološa operatore no Latvijas. Klipu režisējis turku izcelsmes režisors no Lielbritānijas, Dr.Daramaz, kurš jau iepriekš strādājis pie dažādiem mūzikas klipiem un pilnmetrāžas filmam. Arī šajā reizē grupa sastrādājās ar režisoru un producentu no Lietuvas, King Yenote, ar kuru kopā tika veidoti tādu Latvijas mūzikas grandu videoklipi kā "Es nemāku komatus", "Džumī" un citi.

"Nepārtraukta kustība – tas ir tas, kas mums ir nepieciešams, lai mēs sasniegtu mērķus. Arī man miera nav, ja jautāsiet, vai esmu tur, kur vēlētos būt," tā par "Singapūras satīna" dziesmu un tās ideju izsakās klipa režisors.

"Singapūras satīns" satricināja Latvijas mūzikas scēnu 2015. gada izskaņā, īsā laika posmā izdodot divus miksteipus, kuri formāta ziņā krasi atšķiras no albuma. Konkrētu izdošanas datumu grupa neatklāj, taču sola, ka "gan jau uz vasaru samuķīsim".

Par dziesmas muzikālo daļu parūpējies latviešu producents Sandis Siliņš aka SilinsBeats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!