Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziesmu autore un dziedātāja Marta Ritova (attēlā) šonedēļ iepazīstina ar savu jaunāko veikumu - dziesmu Noslēpums.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ritova-Noslepums.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunās dziesmas mūzikas autore ir pati Marta, tekstu rakstījis vairāku iepriekšējo Martas dziesmu līdzautors Toms Barons-Lūķis, bet to producējis un visus instrumentus ieskaņojis producents Jānis Čubars.

"Dziesma ir par to, ka mēs katrs esam kā noslēpums, ar savu iekšējo pasauli un savām domām. Tikai esot īsti, mēs varam sasniegt to, ko vēlamies. Tikai sakārtojot savu iekšējo pasauli, mēs varam radīt ko jaunu un būt saskaņā paši ar sevi.

Dziesma radīta, tuvojoties pavasarim, - domājot par vasaru, par siltajiem vakariem, par pozitīvām emocijām un par to, cik unikāls mēs katrs esam," tā par jaunāko veikumu izsakās pati Marta.

Kā vēsta Mikrofona ierakstu pārstāvji, jaunās dziesmas radio pirmatskaņojumu varēs noklausīties piektdien piecos vakarā radio Capital FM, kad ēterā saimnieko Martas skatuves partneris no jauniešu mūzikla Dzimuši mūzikai laikiem - Mārtiņš Ruskis.

Šobrīd Ritova mācās Latvijas Universitātē, kur studē modernās valodas un biznesu un, lai arī mācības aizņem daudz laika, dziedātāja ne mirkli nav pametusi novārtā savu radošo karjeru. Viņa turpina strādāt pie sava debijas albuma, kuru kompānija Mikrofona ieraksti plāno realizēt šī gada rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!