Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas izskaņā patīkamu pārsteigumu saviem faniem sarūpējusi dziedātāja Aminata (attēlā) – viņa plašākas sabiedrības vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu "Red Moon".

Kompozīcijas mūzikas un teksta autore ir pati dziedātāja, bet to aranžējis un producējis Kaspars Ansons.

Kā vēsta Aminata pārstāvji, dziesma ir nākamais vēstnesis no dziedātājas otrā albuma "Red Moon", kas klajā nāks īsi pirms koncertzālē "Palladium Riga" 13. oktobrī paredzētā koncerta.

"Šī dziesma man saistās ar teicienu "Tie klusie ūdeņi tie dziļākie". Tā man ir simboliska dziesma, protams, par mīlestību un iemīlēšanos. Mīlestība atbrīvo un iedvesmo, pat visvienaldzīgākais un aukstākais cilvēks paliek karsts un jūtīgs, kad iemīlas. Arī mēness ārēji liekas auksts un tāls, bet man tas ir sarkans, karsts un jūtīgs," stāsta dziedātāja.

Tieši šobrīd norit aktīvs darbs pie koncerta "Red Moon" muzikālā skanējuma kopā ar pavadošo sastāvu – producentu Kasparu Ansonu, bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu, ģitāristu Jāni Ruņģi, basistu Reini Ozoliņu un taustiņinstrumentālistu Matīsu Repsi. Koncertā "Palladium" uzstāsies arī viesi, kurus pagaidām dziedātāja neatklāj.

Biļetes uz koncertu "Red Moon" jau var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, albums "Red Moon" nāks klajā pirms koncerta un būs pieejams visās mūzikas straumēšanas un digitālās tirdzniecības vietnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!