Foto: Kadrs no video
Laikā, kad galvenās vēsmas populārajā mūzikā diktē ne tikai pārdoto albumu apjoms, bet arī "YouTube" video skatījumi, vēl svarīgāk ir pievērst sev visu iespējamo uzmanību.

Ar to lieliski tiek galā Igaunijas "trap" reperis Tommy Cash, kurš šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam nodevis savu jaunāko veikumu – videoklipu dziesmai "Winaloto".

Tas īsā laikā kļuvis par interneta hitu, radot lielu ļaužu interesi un izpelnoties pretrunīgus vērtējumus, tomēr vienaldzīgo nav un cilvēki kā noburti raugās ērmotajās izdarībās.

Jāatgādina, ka Latvija par Tommy Cash uzzināja pērn, kad viņš sadarbībā ar Krievijas muzikālo apvienību "Little Big" bija radījis videoklipu, no kura nebija iespējams novērst skatienu.

Winaloto (Official Video)

Winaloto Music Video

We worked for it hard, we had a big team. Best studio and amazing people. Thank you jesus. Thank u satan. And thanks to all the amazing fans over the world that are holding this Post Soviet Rap alive. The world is fucked up at the moment so i hope that you can escape from everything while watching our masterpiece.

Oh and this is only the tip.

Produced by Anna-Lisa Himma
And directed by Tommy Cash
Posted by TOMM¥ €A$H on Tuesday, July 19, 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!