Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam, par vienu no apspriestākajiem tematiem zināmā sabiedrības daļā kļuvis Latvijas pārstāvju – grupas Aarzemnieki – ģērbšanās stils, bet satrauktie prāti var nedaudz nomierināties – pirms konkursa uz Kopenhāgenu dosies profesionāla stiliste.

Aarzemnieki šonedēļ jau sākuši mēģinājumus Kopenhāgenā, un konkursa mājaslapā publicētā informācija liecina, ka uz pirmā pusfināla skatuves 6. maijā viņi kāps ikdienišķā stilā, kādu jaunieši jau demonstrēja nacionālajā atlasē un pirmajā lielā konkursa mēģinājumā.

Šī vēsts, protams, satraukusi daudzus, un grupas stils guvis pretrunīgu vērtējumu - kamēr vieni priecājas par viņu dabiskumu, citi rauc pieres un baidās, ka Latvijas pārstāvji uz pārējo fona izskatīsies pēc lupatlašiem.

Iespējams, uztraukumam nav pamata - žurnālam Privātā Dzīve pastāstījusi Eirovīzijas projekta vadītāja Zita Kaminska, pāris dienas pirms pusfināla Kopenhāgena ieradīsies stiliste Dana Dombrovska, kurai pašai tuvs ir tā saucamais vintāžas stils, kas mīļš arī Aarzemniekiem.

"Mēs negribējām tērpus speciāli pasūtīt vai šūt, jo tas neatbilst mūsu grupas filozofijai. Neuzskatām, ka vērts tajā ieguldīt enerģiju un naudu. Ar nelielu palīdzību no malas katrs pats var veidot sevi, gluži tāpat kā uzcept kūku," izdevumam atzinusi grupas vienīgā meitene Katrīna Dimanta.

Zināms, ka par tērpiem dalībnieki gādās paši, bet stilistes uzdevums būs pieskatīt, lai tas izskatās labi, kā arī nogrimēt četrotni un izveidot viņiem frizūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!