Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas vakarā mūzikas bārā Sapņi un kokteiļi sirsnīgā draugu un kolēģu lokā norisinājās talantu šova Fabrika ceturtās sezonas uzvarētāja Kaspara Markševica jeb Cash (attēlā kopa ar Kiviču) jaunās dziesmas un videoklipa prezentācija, ar ko mūziķis pieteicis savu atgriešanos uz Latvijas šovbiznesa skatuves.

Prezentācijas viesiem veltīto koncertu baudīja prāvs pulciņš dziedātāja atbalstītāju, neiztrūkstot Latvijas šovbiznesa ziedam - dziedātājai Lienei Šomasei un mūziķiem Andrim Kivičam un Normundam Rutulim.

Markševica karjera aizsākās ar uzvaru 2004. gada Talantu fabrikā, kad puisis no bērnu nama uzvarēja ar Arņa Medņa radīto dziesmu Māmiņ, vai dzirdi, tomēr jaunā izpildītāja muzikālajam ceļam liktenis pēc lielā sasnieguma nav bijis vēlīgs.

Kā informē Kaspara atbalstītāji, daudzus gadus viņš pavadījis, nevis spodrinot savu mūziķa karjeru, kurai par atspēriena punktu varēja kalpot uzvara tolaik populārajā muzikālajā šovā, bet gan dažādās turnejās, brīvdabas koncertizrādēs un arī uzstājoties kā dīdžejs.

Tomēr jaunais censonis cerības nav zaudējis un šobrīd nolēmis sevi atkal pieteikt kā solo izpildītāju, piedāvājot jaunu dziesmu Meitene ar zaļām acīm, kurai radīts arī videoklips (skatīt šeit).

Kā saka pats dziesmas solists Kaspars: ”Šoreiz stāsts nav rakstīts kādai īpašai būtnei, tas domāts katrai mūsu Latvijas skaistajai meitenei, kas kaut reizi ir iedomājusies sevi ar citādāku acu krāsu.

Pirmo reizi izdzirdot dziesmu, tā mani uzrunāja ar savu vienkāršību un īpašo skanējumu. Nezinu gan, kas tieši mani uzrunāja visvairāk - dziesmas teksts un mūzika vai arī tas, ka jau labu laiku zinu skaņdarba autoru Reini Krūziņu privāti. Es esmu pārliecinājies par pozitīvismu, ko mākslinieks izstaro un skaidri zinu, ka šobrīd vēlos tikties tikai ar tādiem cilvēkiem."

Par dziesmas panākumiem jaunais izpildītājs šobrīd vēl atsakās, vien izsakot piesardzīgus minējumus: "Mēs, dziedātāji, vienmēr ceram, ka katra mūsu dziedātā dziesma kļūs atpazīstama un tautas iemīļota, bet šobrīd esmu diezgan piesardzīgs ar prognozēm, vien cerot, ka viss būs labi, jo dziesma tapusi ar gaišu domu un pareizo enerģiju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!