Foto: DELFI

Latvija Eirovīzijas fināla slieksni nesasniegs, bet uzvaras laurus plūks Armēnija, par bukmeikeru prognozēm portālu "Delfi" informēja "Optibet" pārstāve Madara Zute.

Bukmeikeri prognozē, ka "Eirovīzijas 2014" dziesmu konkursā uzvaras laurus plūks Armēnijas pārstāvis, kā arī lielas izredzes ir Zviedrijas un Dānijas izpildītājiem, bet Latvija neiekļūs pat finālā, norāda Zute.

Otrdien, 6. maijā, Dānijas galvaspilsētā sāksies Eirovīzijas pirmais pusfināls, kur Latviju pārstāvēs grupa "Aarzemnieki" ar dziesmu "Cake to Bake". Latvijas pārstāvji uzstāsies kā otrie, uzreiz aiz bukmeikeru līdera, Armēnijas pārstāvja "Aram MP3" ar dziesmu "Not Alone".

Armēnijas pārstāvim bukmeikeri prognozē uzvaru. Pēc Latviju pārstāvošās muzikālās apvienības "Aarzemnieki" uz skatuves savu dziesmu izpildīs kaimiņi igauņi un tūliņ aiz viņiem otrie lielākie favorīti – Zviedrija.

Latvijas pārstāvju izredzes uz iekļūšanu finālā tiek vērtētas vien ar 20% varbūtību, kā arī izredzes uz uzvaru kopvērtējumā ir mazākas par vienu procentu. Igauņiem turpretī ir stabilas izredzes izkļūt no pusfināla, proti, 60%, uzskata bukmeikeri.

Kā trešie favorīti bukmeikeru vērtējumā tiek minēta mājinieku izpildītā dziesma "Cliche Love Song", kuras izredzes plūkt fināla laurus, tomēr tiek vērtētas vien ar 10% varbūtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!