Pēc ieilguša klusuma brīža, kurš pavadīts darbā uz kruīza kuģiem, jaunu hitu piedāvā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone (attēlā). Jaunā māksliniece atklāj, ka nelolo milzu plānus par pašmāju šovbiznesa iekarošanu, bet gan gatavojas lēnām iebīdīties pasaules mūzikas biznesā un priecēt tos, kam tuvs šis Latvijā diemžēl nenovērtētais stils.

"Vēl joprojām kuģoju, tikai tālākās jūrās, un pagaidām to mainīt netaisos, jo tomēr man to patīk darīt. Tā kā es nerakstu dziesmas, kuras latvieši tradicionāli ir pieraduši sagaidīt no pašmāju māksliniekiem un daudzi Latvijā vienkārši nesaprot šo stilu, es arī baigi nemērķēju uz latviešu auditoriju.

Man prieks, ka kāds manu mūziku klausās, un es to noteikti nedaru slavas pēc, bet gan tāpēc, ka muzicēšana ir manai sirdij ļoti tuva lieta. Mūzikas radīšana spēj mani nomierināt," DELFI Izklaidei par savām gaitām stāsta Crystal.

Arī jaunā dziesma Deuces ietver visai personisku vēstījumu. Ne velti tās nosaukums Deuces apzīmē divu pirkstu kombināciju, kas simbolizē mieru. "Dziesma stāsta par to, ka daudz kam ir iets cauri un ka tagad es vienkārši baudu dzīvi un atpūšos, nedomājot, ko citi par to domās vai teiks.

Esmu mierīga un bez raizēm, eju tālāk un mēģinu piepildīt savus mērķus. Iespējams, mēģināšu pamazām ar savām dziesmām iebīdīties UK mūzikas biznesā. Zinu, ka tas nav viegli, bet arī Latvijā kaut cik izsisties nebija viegli.

Man nav mērķis man būt baigi slavenai, bet tomēr man ir liels prieks, ka kāds mani atbalsta un manas dziesmas klausās," par katru atbalstītāju priecājas jaunā māksliniece.

Jaunais hits jau iezīmē Crystal mūzikas iziešanu plašākā mērogā, jo tas tapis sadarbībā ar reperi no Francijas Compton Le french Californien. "Viņš ir diezgan populārs savā valstī un gatavojas apceļot pasauli ar savu koncerttūri," atklāj Crystal.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!