Foto: DELFI

Trešdien, 8. janvārī, tika publiskoti to izpildītāju vārdi, kuri februārī cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija, un starp viņiem ir arī pieredzes bagātā skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā).

Latvijas Televīzijas pārstāvju izplatītajā paziņojumā kā dziesmas Saule riet (Take Away) izpildītāja minēta Olga, kura uzstāsies kopā ar deju kolektīvu Līgo, bet ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti vadītāja Guntara Rača sociālajos tīklos ievietotā informācija liecina - patiesi pirmo reizi Eirovīzijas nacionālajā atlasē uzstāsies Rajecka.

"Šodien izdevās gaviļnieci Olgu Rajecku satikt studijā, kur viņa kopā ar producentiem DJ Dween un Artūru Palkeviču ierakstīja jaunu dziesmu Saule riet," vēstīja Račs, suminot arī dziedātāju viņas dzimšanas dienā - 7. janvārī Rajecka atzīmēja 52 gadu jubileju.

Dziesmas Saule riet mūzikas autors ir Tomass Kleins, bet vārdus sarakstījis pats Račs.  

Rajeckas dalība Eirovīzijas atlasē ir pārsteigums, jo vēl 2012. gadā pēc dziedātājas Anmary piedzīvotās neveiksmes Baku notikušajā konkursā Rajecka portālam Diena.lv atzina, ka Latvijai nevajadzētu tērēt naudu un piedalīties Eirovīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!