Foto: DELFI.ee
Pirmdien Latvijas pārstāvji starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā – grupa "Triana Park" – sāka mēģinājumus, bet negaidīti vērīgāko skatītāju uzmanību piesaistījusi kāda neparasta detaļa uz skatuves muzikālās apvienības priekšnesuma laikā.

Īsi pēc "Triana Park" pirmā mēģinājuma "Eirovīzijas" oficiālajā "Twitter" profilā tika publicēts foto no grupas uzstāšanās, kas izpelnījies gana lielu ievērību.

Britu portāla "Metro" mūzikas un "Eirovīzijas" apskatnieks Benijs Rojstons pēc attēla aplūkošanas steidzis uzdot jautājumu, kas, iespējams, uztrauca daudzus muzikālā konkursa fanus – vai tiešām Latvijas priekšnesuma laikā uz skatuves parādījies penis?

Šo jautājumu licis uzdot dīvainās formas zīmējums uz neona ekrāniem, kas dažu prātos vairāk līdzinājies vīrieša dzimumloceklim.

"Acīmredzot tam vajadzēja izskatīties pēc koka, bet Latvijai vajadzētu būt ļoti uzmanīgai, izvēloties kameras leņķus, lai neaizvainotu kāda jūtas tiešraides laikā," uz skatuves redzēto raksturojis "Metro" autors Rojstons.

Šo līdzību pamanījis arī "Eirovīzijas" konkursa blogs "Oneurope".

Tajā blogeris Fils Kolklū slavējis grupas līderes Agneses Rakovskas pārliecinošo vizuālo tēlu un vizuālos efektus uzstāšanās laikā, bet tad sekojusi piebilde, ka "viss ir OK, līdz tu pamani milzīgu neona peni skatuves aizmugurē".

"Pēc tam es vairs dziesmu nespēju uztvert nopietni," rakstījis blogeris un atgādinājis, ka "Eirovīzija" tomēr ir ģimenes šovs.

Neraugoties uz šo "pārpratumu", vismaz "Metro" apskatnieks pēc pirmā mēģinājuma grupas "Triana Park" izredzes pirmajā pusfinālā vērtē cerīgi un prognozē, ka viņiem varētu izdoties iekļūt finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!