Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas klubā Depo noticis alternatīvās pagrīdes festivāls Negativus, kurš aicināja visus tos, kam apnikuši zaļi domājoši hipsteri, kuri nicīgi noskatās uz citiem, ar savu fiksīti braucot uz kārtējo augstās mākslas pasākumu. Tāpēc dalībnieki tika aicināti paust ko negatīvu.

Kā vēsta pasākuma organizatori, Negativus par apmeklētību nevarēja sūdzēties - tikt pie skatuves bija gandrīz neiespējami, un klubiņa telpas bija ļaužu pārpilnas. Gan publika, gan paši mākslinieki ar pasākumu bijuši ļoti apmierināti, tādēļ tiek plānots, ka Negativus turpmāk tiks organizēts regulāri.

Uz Depo skatuves kāpa tādas grupas kā Zvejnieka meita, N.P.A., Funnel, Hatz, Traumatized, pankroka izpildītāji cubA un vēl daudzi citi, kuri centās parādīt, ka dzīve nesastāv tikai no lēkāšanas pa saulainu pļavu puķainā kleitā - arī "negatīvais" var būt baudāms un skaists.

Uz Negativus laipni aicināti tika gan mūziķi, gan dzejnieki, gan dejotāji un vizuālās mākslas meistari. Noteikums tikai viens - saglabāt pasākuma vadlīniju, ka jāpauž kaut kas negatīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!