Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no skaļākajām ballītēm Rīgā norisinājās Latvijas 1. rokkafejnīcā, kur vienkopus pulcējās pašmāju smagās mūzikas cienītāji, lai baudītu rudens mūzikas pasākumu Drūmvakar, Rīga II.

Drūmvakar, Rīga tradīcija tika aizsākta pērnā gada rudenī - toreiz klubā Melnā piektdiena notikušais pasākums guva tik lielu atsaucību, ka koncertu sēriju tika nolemts turpināt, bet šogad tas notika pašā Vecrīgas sirdī.

Šogad pasākuma organizatori nebija aizmirsuši arī elektroniskajām un industriālajām noskaņām vakara programmā, un uz skatuves kāpa mākslinieki ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no Norvēģijas un Zviedrijas.

Burziņa apmeklētājiem bija iespēja dzirdēt tādu grupu kā Dominanz, Myrah, Luctus un Evestus uzstāšanās, bet Latvijas smagās mūzikas scēnu pasākumā pārstāvēja grupas Frailty un Apēdājs.

Par dejām gādāja apvienības Naktsputni dejo dīdžeji Ruta un Kra, kā arī par industriālo skaņu meistaru dēvētais dīdžejs SKD.

Īpaši vērienīga ballīte Latvijas 1. rokkafejnīcā norisināsies arī šajā nedēļā, kad ar vairāku pašmāju muzikālo kolektīvu priekšnesumiem tiks uzsākta jaunā rudens sezona - 11. oktobrī Rokkafejnīcā uzstāsies Pienvedēja piedzīvojumi, Pērkons, dziedātājs Igo un citi, kā arī dīdžeji Kaspars Bindemanis un Zane Stocka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!