Londonā dzīvojošais latviešu komiķis Gatis Kandis (attēlā) turpina aktīvi pilnveidot sevi un ar savām talanta izpausmēm nekautrējas arī iepazīstināt plašāku sabiedrību – šonedēļ viņš ierakstījis speciālu dziesmiņu viedtālrunim.

Šovasar Gatis saņēmis uzaicinājumu piedalīties pirmo reizi Rīgā notiekošajā festivālā Pestivals, bet, tā kā viņš personīgi uz Latviju braukt neplāno, komiķis sarūpējis virtuālu pārsteigumu - ierakstījis atraktīvu repa gabalu par viedtālruni iPhone 4.

Par modernajām saziņas ierīcēm Gatis jūsmo jau sen - arī piedaloties šovā Britain's Got Talent viņš atzina, ka uzvaras gadījumā viņš par laimestu iegādātos iPhone 5 viedtālruni, kāds gan pagaidām vēl pat nav iznācis.

DELFI Izklaide atgādina, ka tieši ar savām repošanas iemaņām Kandis pirmo reizi izpelnījās plašāku atpazīstamību - ar repa priekšnesumu viņš 2011. gadā piedalījās britu talantu šovā, bet piedzīvoja izgāšanos.

Tā kā arī vēlāk viņš pozitīvas atsauksmes vairāk saņēmis par sevi kā komiķi nevis reperi, puisis nolēmis savu dzīvi saistīt ar komēdiju žanru, bet, kā apliecina tikko tapušais video, repu pilnīgi novārtā viņš nav atstājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!