Foto: Kadrs no video

Plašajās globālā tīmekļa dzīlēs ir iespējams atrast daudz kreatīvu cilvēku radītus garadarbus, un par gana spilgtu parādību pašmāju mūzikas dzīvē kļuvis dueta Aleka Silvēra un Lieras Štein videoklips dziesmai Dari to.

Videoklipā iemūžināti divu jauniešu raibie piedzīvojumi - pāris pastaigājas pa pludmali, aizrautīgi vāļājas pa siena gubu, kaujas ar spilveniem pie dzelzceļa sliedēm, kustina gurnus naktsklubā, padzied uz traktora un dara citas lietas, ko Latvijas apstākļos parasti mēdz darīt randiņos.

Lai gan videoklips iedvesmas pilnajai kompozīcijai Dari to YouTube video krātuvē ievietots jau pirms pieciem mēnešiem, tuvojoties vasarai, tas atkal kļuvis aktuāls, un ne viens vien interneta lietotājs paudis sajūsmu, izbrīnu vai pat sašutumu par redzēto.

Šonedēļ tiem, kurus pārsteidzis jauno skatuves mākslinieku un viņu radošās komandas veikums, pievienojusies arī dziedātāja Antra Stafecka, kura savā Facebook profilā godīgi atzinusi, ka ir šokā, un paudusi neizpratni, no kurienes Silvērs ir uzradies.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!