Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais latviešu dziedātājs Intars Busulis (attēlā) pēc lieliskā starta Krievijas šovā Точь-в-точь turpina aktīvi darboties lielās kaimiņvalsts mūzikā, bet citiem pašmāju mūziķiem, kuri cierē uz Krievzemi, iesaka likt aiz auss dažas vienkāršas patiesības.

"Tiem, kuri vēlas iekarot Krieviju, es visupirms iesaku izveidot stabilu karjeru tepat Latvijā un tikai tad lūkoties apkārt, un domāt par ko citu. Šeit, Latvijā, mūzikas ziņā ir lieliska vide, lai ļautos dažādiem eksperimentiem, atrastu savu skanējumu," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj mūziķis.

Viņš atklāj, ka jaunie mūziķi, kuri vēl neko nav sasnieguši Latvijā, bet jau nokliedzas, ka viņus labāk sapratīs Krievijā vai Eiropā, un dodas "pasaules iekarojumos", viņam nav saprotami. Tāpat muļķīga esot jauno mākslinieku klaigāšana par to, ka Latvijā nevar nopelnīt, bet Krievijā - tur gan esot "lielā nauda".

"Mums iet labi arī Latvijā. Mūziķi, kas kārtīgi strādā, arī Latvijā var labi nopelnīt. Tiem, kuri sūdzas, ka nevar, es varu ieteikt beigt īdēt un beidzot pārkāpt sev pāri," kategorisks ir Busulis. Viņš atklāj, ka kopā ar grupu, izveidojis labu karjeru tepat Latvijā, viņš paralēli uzsācis arī Krievijas iekarošanu.

Arī Busulim panākumi Krievijā nav krituši no gaisa - viss nācis intensīva darba rezultātā. Augļus devusi gan Busuļa dalība šovā Точь-в-точь, gan paša aktīva darbošanās. Arī šis rudens Busulim Krievijā būs gana intensīvs - gaidāms liels koncerts Sanktpēterburgā, tiks izdots albums Krievijas auditorijai, kā arī Busulis, iespējams, startēs vēl kādā kaimiņvalsts šovā.

Taču mūziķis uzsver, ka tas nekādā veidā nebremzēs viņa muzikālo darbību Latvijā. "Man vissvarīgākais ir tas, lai mani un manu mūziku pieņem Latvijā. Tā ir mana zeme un mana galvenā publika. Pat tad, ja es saņemtu mūzikas balvu Vācijā vai Krievijā, tas man nebūtu tik svarīgi un patīkami, kā tikt novērtētam tepat Latvijā," jaunos mūziķus pirmkārt cienīt dzimteni iedvesmo Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!