Фото: DELFI

Ceturtdien, 28. martā, Lieldienu noskaņās Rīgas Centrāltirgū notika skanīgi un radoši ģimene svētki, kuros par sanākušās publikas izklaidēšanu centīgi rūpējās šova Okartes skatuve krāšņākais dalībnieks Kašers (attēlā).

Jau ceturtdienas priekšpusdienā tirgus Nēģu laukumā sākas svētku koncerts, kura ietvaros uz skatuves kāpa jaunie dziedātāji - konkursa Balss pavēlnieks uzvarētāja Roberta Kumsāre un dziedātāja Roberta Džesika Larka, kā arī bērnu vokālās grupas Momo un POPPY

Pasākuma organizatori šoreiz bija īpaši parūpējušies par mazākajiem Lieldienu gaidītājiem, kuri varēja gan krāsot un ripināt olas, gan citādi demonstrēt savus mākslinieciskos talantus.

Kopā ar Kašeru un viņa partneri Jogitu Pūpolu, kura sanākušos iepazīstināja ar svētku tradīcijām un ticējumiem, Nēģu laukumā rosījās arī Lieldienu garausis, kura vadībā mazuļi varēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, izrotājot savus zaķīšus un tiekot pie zīmējumiem uz sejām.

Jau vēstīts, ka Kašers Nēģu laukumā sācis uzstāties faktiski katros lielajos svētkos, tādējādi kļūstot par savdabīgu "Centrāltirgus seju".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !