Foto: DELFI

Drīzumā Kanālā 2 televīzijas pirmizrādi piedzīvos šova Okartes skatuve abu sezonu dalībnieku mūzikls Dzimuši mūzikai, un lielā notikuma priekšnojautās šonedēļ raidījumā Zvaigzne stūrī viesojās divi no spilgtākajiem talantu šova dalībniekiem – Kašers un Sabīne Berezina, lai atbildētu uz savu fanu iesūtītajiem jautājumiem.

Savulaik, kad Kašers piedalījās šovā, viņš skatītājus pārsteidza ne tikai ar ekstravagantiem izlēcieniem un oriģinālu ģērbšanās stilu, bet arī ar atklātību - puisis labprāt komentēja gandrīz visus jautājumus, kas bija saistīti ar viņa privāto dzīvi, kā arī labprāt stāstīja par savu ieradumu nevalkāt apakšbikses.

Toreiz viņš neslēpa, ka no vešiņas valkāšanas viņš atradinājies laikā, kad brīvprātīgā darba ietvaros bija devies uz Āfriku, bet arī tagad, krietnu laiku pēc šī ceļojuma un gandrīz gadu kopš talantu šova beigām, viņš savus attieksmi pret veļu nav mainījis.

Starp faniem, kuri raidījumā Zvaigzne stūrī uzdeva jautājumus Kašeram, bija arī kāds ziņkārīgais, kurš gribēja zināt, vai populārajam skatuves māksliniekam vēl aizvien patīk staigāt bez apakšveļas.

"Tagad ir ziema, un jāskatās pēc laika apstākļiem, nevar jau ziemā skriet puspliks apkārt, bet es labāk jūtos bez apakšveļas. Īpaši naktī man nepatīk, ja liekas veļas maisās apkārt," paziņoja Kašers.

Sarunā par veļiņu iesaistījās arī Berezina, kura atzina, ka jautājumā par apakšveļas valkāšanu piekrīt savam kolēģim, tomēr viņai šādas iespējas gluži vienkārši nav.

"Man ziemā ir jāvalkā lielākas biksītes, jo meitenēm ir iespēja visu ko apsaldēt, un tas nebūt nav patīkami," uz būtisko savu fanu jautājumu atbildēja Berezina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!