21. aprīlī Maskavā noslēdzies Josifa Kobzona talantu konkurss Золотой голос России. Latviju tajā pārstāvēja skandalozais Sandis Kiops. Latvijā pretrunīgi vērtētajam mūziķim izdevās sajūsmināt krievu šovbiznesa ekspertus un iegūt pirmo vietu konkursā.

Konkurss Золотой голос России Maskavā risinājās no 20. līdz 21. aprīlim. Uz to aicināti tika vien pirmo atlases kārtu izturējuši mākslinieki, kuri bija atzīti par piemērotiem Maskavas skatuvei.

Kiops bija vienīgais pārstāvis no Latvijas, kuram bija izdevies iekļūt starp labākajiem. Viņa sniegumu vērtēja Krievijas šovbiznesa zvaigznes – mūziķi, aktieri un producenti.

Atraktīvais latviešu mūziķis jau uzreiz izraisīja Krievu mediju interesi. Lai kur Kiops ietu, viņš dziedāja savu Pīlādžogu un ik pa brīdim izpildīja leģendāro spērienu, ar šīm izdarībām neatstājot vienaldzīgu arī Krieviju.

Uz konkursa skatuves viņš kāpa 21. aprīļa vakarā kā viens no pēdējiem. Uzreiz pēc sava šova Kiops no Maskavas ziņoja DELFI Izklaidei, ka skanējis ļoti labi un atliek gaidīt rezultātus.

Pašā vakarā mūziķis ziņoja par rezultātiem – Kiops Kobzona konkursā ieguvis pirmo vietu. Mākslinieks pauž lielu pateicību faniem par atbalstu, ticību un no Latvijas sūtītajām siltajām domām. Kiops Rīgā atgriežas 22. aprīļa vakarā, un viņa fani tiek laipni aicināti sveikt mūziķi Rīgas lidostā, kurā viņš ielido 17.20.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!