Foto: Vida Press
Skandalozais mūziķis Kriss Brauns (attēlā) šonedēļ publiskojis vairākus attēlus, kuros viņš redzams, smēķējot marihuānu - vienā no tiem viņš skatāms pat ar trim kāsīšiem mutē.

Fotogrāfija ar trim marihuānas cigaretēm tapusi deviņos no rīta kādā Amsterdamas kafejnīcā, un jau pēc nedaudzām stundām 23 gadus vecais mūziķis savā sociālā tīkla Twitter profilā steidzis ievietot nākamās bildes par līdzīgu tematiku.

Kriss Brauns viesojas Amsterdamā savas Carpe Diem turnejas ietvaros un paspēja pavadīt daudzas jautras stundas arī "zālītes" cienītāju iemīļotajā kafejnīcā Greenhouse.

"Neuztraucieties, tas ir medicīniskos nolūkos," Brauns uzrakstījis pie viena no pretrunīgi vērtētajiem attēliem, neaizmirstot pievienot smaidiņa simbolu.

Iespējams, šādi mūziķis nosvinējis marihuānas legalizācijas sākumu ASV - Vašingtona šonedēļ kļuva par pirmo ASV štatu, kur atļauta marihuānas lietošana izklaides nolūkā. Vairāki ASV štati jau pirms tam legalizēja marihuānas lietošanu medicīniskiem mērķiem.

Kafejnīcas Greenhouse īpašnieks Joahims Joa savā Twitter profilā arī ievietojis Brauna fotogrāfijas, piebilstot, ka mūziķu dzīres līdz deviņiem no rīta viņam atgādinājušas filmu Paģiras.

Joa tāpat palepojies, ka viņa bāru pagājušajā mēnesī apmeklējuši mūziķi Džeisons Mrazs, Dizzie Rascal un aktrise Sjūzena Sarandona, kā arī Brauna bijusī draudzene - dziedātāja Rianna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!