Latviešu meitenes Alises Ketneres jeb Fox Limas (attēlā) un slavenā vācu elektroniskās mūzikas projekta Enigma kopdarbam MMX radīts jauns videoprojekts, un pati Alise neslēpj, ka sadarbība ar Enigmu viņai atnesusi lielu popularitāti un starptautiskas sadarbības iespējas.

"Šis video domāts Enigma sociālajam projektam, kura ietvaros tiks izvēlēts dziesmas MMX video. Šis video, kurā esmu redzama es, nav gala produkts - man šo ideju ieteica fani, kuriem šķiet, ka klipā būtu jābūt redzamai man," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Alise un piebilst, ka viņa nemaz īsti necerot, ka tiks uzaicināta filmēties arī video klipā.

"Man ar Enigmu ir līgums tikai par šo dziesmu, un es pat īsti nezinu, kad noslēgsies video konkurss, tādēļ man ir ļoti grūti kaut ko šajā sakarā komentēt," atzīst Fox Lima, kura projektam Enigma Social Song tika izraudzīta simts dalībnieku konkurencē.

Tomēr jaunā dziedātāja neslēpj, ka sadarbība ar Enigma dalībniekiem viņai palīdzējusi gūt daudz plašāku atpazīstamību. "Pēc tam, kad sadarbībai ar Enigma izvēlējās mani, sāku saņemt ļoti daudzus sadarbības piedāvājumus no ārvalstu mūziķiem, bet neviens gan nav ļoti populārs un Latvijā zināms," stāsta meitene.

Pati Fox Lima pauž pārliecību, ka popmūzikai viņa nākotnē nepievērsīsies. "Es esmu alternatīvā meitene un neplānoju darboties popmūzikā, tādēļ man nav tik svarīgi, lai mūziķi, ar kuriem sadarbojos, būtu ļoti atpazīstami. Tomēr tāpat es domāju, ka jebkura laba mūzika var kļūt populāra," saka Alise.

Konkursam filmiņu Alisei palīdzējis veidot fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš gan sarunā ar Mango norādīja, ka šis nav galīgais video filmiņas variants un, ja Alisei būs vajadzība veidot nopietnu materiālu, viņš uzņemsies tā veidošanu kā režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!