Pašmāju dīvaino mūziķu pulciņu papildina jauni ērmi – cilvēki zirgu maskās, kuri paši sevi dēvē par projektu Horsemen (attēlā) un jau drīzumā sola pamatīgi satricināt Latvijas šovbiznesu.

Zirggalvji par sevi radījuši leģendu kā par radījumiem, kuri izbēguši no zoodārza, lai turpmāk darītu ko vērtīgāku - iepriecinātu dīvainus skatuves māksliniekus mīlošo latviešu tautu ar patiesi labu mūziku.

"Projekta mērķauditorija ir traki cilvēki, kuri nebaidās sirsnīgi ballēties un baudīt dzīvi. Horsemen radīs dziesmas, kuras iederēsies ballīšu maģiskajā atmosfērā.

Nav noslēpums, ka šis projekts nav nekas nopietns un tam nebūs nekāda sakara ar akadēmisko mūziku un muzikālajiem kanoniem. Viss, kas nav aizliegts, ir atļauts," DELFI Izklaidei sevi raksturo paši mūziķi.

Savu brīvo attieksmi pret lietām zirggalvji nodemonstrējuši, sociālajos tīklos publicējot video, kur viņi pīpē sienu un nelielu iepazīšanās klipu. Tajā redzams, kā ērmīgie radījumi uzreiz pēc izbēgšanas no Rīgas zoo metas neprātīgās orģijās ar seksīgām meitenēm un citās blēņās.

Jau pavisam drīz Horsemen sola ierikšot ikviena mūzikas gardēža mīļāko grupu topa spicē ar savu debijas hitu Ai emm paalii.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!