Foto: Privātais arhīvs
Jaunā dziedātāja LieneCandy (attēlā) jau ilgāku laiku slavu kaldina ASV, bet nesen viņas profesionālajā darbībā bijis pavērsiens – pavisam drīz iespējama sadarbības uzsākšana ar Amerikā pieprasītā mūziķa Pitbull menedžeri.

”Šobrīd cenšos iekarot starptautisko mūzikas tirgu, bet, vai visiem projektiem ar ārvalstu mūziķiem būs tāds rezultāts, kā plānots, nevaru pateikt, jo ārzemēs viss notiek krietni lēnāk. Nav tā, kā Latvijā - ieraksti dziesmu, nosūti uz radio, un jau tajā pašā dienā tā tiek atskaņota ēterā," sarunā ar DELFI Izklaidi salīdzina Liene.

Nesenākais dziedātājas projekts ir dziesma We Own the Night, kas tapusi sadarbībā ar vācu apvienību Miami Rockers.

”Dziesma ir ļoti skanīga, un uzskatu, ka tai ir potenciāla iespēja gūt labus panākumus. Šobrīd tai meklējam arī ierakstu kompāniju, kas to varētu pārstāvēt, un paredzu, ka We Own the Night savus apgriezienus Eiropā sāks apmēram pēc pusgada," prognozē Liene. 

Daudzu apspriestas ir bijušas arī Lienes muzikālās gaitas Amerikā, ar kurām dziedātāja šobrīd saista lielas cerības.

”Jau kādu laiku esmu nomainījusi savu Ņujorkas mūzikas ierakstu kompāniju uz citu kompāniju Vašingtonā, kura plāno manu darbu un sadarbību ar producentiem. Pirmo reizi, kad biju Amerikā, iepazinos arī ar dziedātāju Pitbull un vienu no viņa menedžeriem Junioru.

Kad darbojos studijā ar Pitbull dziedātājām Madai un Nyer, Juniors bija atnācis paklausīties, kā strādājam, un, kad izdzirdēja kā es dziedu, sāka bļaut: ”Vau! Kas tad tas? Viņa ir kā melnādainā, tikai mazā blondas meitenes ķermenī!"

Pēc tam Juniors zvanīja Pitbull un teica, ka viņam mani noteikti jāsatiek. Tā nu mēs satikāmies viņa koncertā un iepazināmies. Nekāda sevišķi draudzīgā tējas dzeršana tā, protams, nebija, jo nebija tam ne piemērotas vietas, ne laika, taču pēc tam saņēmu no viņiem piedāvājumu pievienoties Pitbull grupai kā viena no māksliniecēm. Toreiz gan no piedāvājuma atteicos, jo jutu, ka šī sadarbība neveicinās manu solo karjeru," stāsta Liene.

Tomēr pirms dažām dienām Liene saņēmusi zvanu no Juniora, kurš piedāvājis dziedātājai sadarbību jau kā solo māksliniecei.

”Pirms pāris dienām piezvanīja Juniors un izteicās, ka gribot būt arī mans menedžeris. Tas nav nekas ļoti ievērojams, tomēr ir patīkami saņemt šādu piedāvājumu sadarbībai, kas varētu arī interesanti izvērsties. Šobrīd gaidu līgumu, lai izskatītu Juniora piedāvājumu un iespējas," stāsta Liene.

Paralēli darbam mūzikā Liene jau krietnu laiku strādā arī ar dokumentiem, kas dziedātājai Amerikā ļaus ne tikai uzturēties, bet arī strādāt.

”Viss arī nenotiek tik ātri, kā gribētos, bet esmu saņēmusi ziņu, ka janvārī vīzai jābūt gatavai. Vēlos gan strādāt, gan dzīvot Amerikā, taču nevēlos arī Latviju pamest pavisam. Man ļoti patīk Rīga un Latvija kopumā, un arī cilvēkiem šeit nebūtu tik slikti, ja vien valstsvīri domātu ne tikai par sevi, bet arī par līdzcilvēkiem," nosaka dziedātāja.

Foto galerijā: Lienes piedzīvojumi, kaldinot karjeru ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!