Foto: Reuters/Scanpix

Trešdienas, 25. marta, vakarā pasauli pāršalca šokējoša vēsts – populāro un mazu meitenīšu iemīļoto grupu One Direction oficiāli pametis tās dalībnieks Zeins Maliks (attēlā), un ansamblis tūri turpinās kā kvartets.

"Es aizeju, jo vēlos dzīvot kā normāls 22 gadus vecs puisis, kurš var atpūsties un kuram ir sava privātā dzīve bez starmešu gaismām," savu aiziešanu komentējis Zeins.

Lai gan var pieļaut, ka grupas muzikālo kvalitāti dalībnieka aiziešana īpaši neietekmēs, grupas tēlam tas ir nopietns trieciens - sociālos tīklus pārpludinājušas fanu žēlabas, ka dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk.

Tāpat strauji populāra kļuva mirkļbirka ‪#cut4zayn, ar kuru grupas un Zeina apņēmīgākās un kaislīgākās fanes bija gatavas pat ķerties pie vēnu griešanas, lai atgrieztu grupā savu mīluli.

Tiesa, šis "trends" guva skarbu kritiku no vairuma Twitter lietotāju, kas norādīja, ka sevis savainošana ir pārāk nopietna lieta, lai ar to jokotos, un aicināja pat visneprātīgākās fanes tomēr saglabāt kaut kripatiņu veselā saprāta.


One Direction savu slavas gājienu sāka 2010. gadā, kad viņi piedalījās britu talantu šovā X-Factor, un drīz vien šī britu-īru popgrupa guva panākumus. Visi četri viens pēc otra iznākušie albumi gāza visus iespējamos rekordus, un 2014. gadā Forbes One Direction puišus iekļāva labāk pelnošo jauniešu saraksta otrajā vietā - gada laikā viņi bija nopelnījuši 75 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!