Foto: DELFI

Vien divas dienas pirms sestdien notikušajām Imantdienām dziedošā aktrise Veronika Plotņikova bija spiesta atteikties no dalības koncertā, taču pasākuma organizatori veikli atrada viņai aizvietotāju - Teātra observatorijas aktrisi Karīnu Tatarinovu (attēlā pa labi).

"Man negaidīti nācās aizvietot citu aktrisi Rīgas Krievu teātra viesizrādēs. Tā kā teātris man tomēr ir pirmajā vietā, pēdējā brīdī nācās atteikties no uzstāšanās Imantdienās," savu neierašanos portālam Cēsīs notikušajās 35. Imantdienās Mango skaidro Plotņikova. Viņa mierina fanus, ka gadījums bijis patiesi ārkārtējs, bet viņa joprojām turpinās muzicēt.

Tomēr Imantdienu organizatori veikli tikuši galā - dziedošās aktrises vietā pēdējā brīdī programmā iekļauta cita aktrise, kura ar uzdevumu tika godam galā, un skatītāji pat nenojauta, ka aktrišu maiņa notikusi vien divu dienu laikā.

"Tatarinovai sanāca lieliski, iespējams, pat vēl labāk kā Plotņikovai," gandarīts par risinājumu ir grupas Autobuss debesīs līderis un viens no svētku organizētājiem Marts Kristians Kalniņš, kurš pauž pārliecību, ka 35. Imantdienas izdevušās īpaši skaistas.

"Šogad Imantdienās valdīja īsta māju sajūta. Likās, ka, ienākot pasākumā, cilvēks ienāk mājās, kur visi viens otru jau pazīst. Man ir milzīga gandarījuma sajūta, un gandarījums norāda, ka pasākums bija izdevies," spriež Kalniņš.

Šogad klausītāju iemīļotās svētku vaininieka, komponista Imanta Kalniņa melodijas Imantdienās izpildīja tautā iemīļoti mākslinieki - Marts Kristians Kalniņš ar grupu Autobuss debesīs, aktrise Rēzija Kalniņa, dziesminieks Goran Gora, rokmūziķis Gvido Linga. Tāpat pēc ilga pārtraukuma Kalniņš muzicēja kopā ar grupu Turaidas roze, bet pasākuma otrajā daļā skanēja pirmās latviešu rokoperas Ej, jūs tur atjaunotais koncertiestudējums.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!