Foto: DELFI
Pēc ilgas un pamatīgas Latvijas skaistāko meiteņu un viņu kailo krūšu izpētes skandalozais mūziķis Sandis Kiops beidzot atradis izģērbties gatavu dāmu ar visskaistāko augumu un uzņēmis pirmos kadrus videoklipam, kurš, iespējams, ieies Latvijas mūzikas vēsturē kā īpaši skandalozs.

Darbs pie video uzņemšanas dziesmai ar divdomīgu tekstu - Dziļāk vēl - sācies ceturtdienas, 19. jūlija, vakarā naktsklubā Jockey Club, uz kuru Sandis pats pēdējā laikā ejot tusēties teju ik vakaru. Pirmajā filmēšanas dienā piedalījies Kiops un meitene, kura atzīta par vislabāko Kiopa pupu kastingā.

"Baigi foršā meitene, un pats labākais, ka, ieraugot viens otru, momentā sajutām īpašas simpātijas. Jā, starp mums kaut kas nenoliedzami veidojas, un karstās dejas klipa uzņemšanas laukumā to tikai pastiprināja," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Viņš gan neatceras, kā daiļo dejotāju sauc, taču ierosina viņu dēvēt vienkārši par "skaistu mazulīti".

Filmēšanas karstumā noticis arī tas, ko jau sen gaida neskaitāmas Latvijas meitenes - trakulīgā mazulīte ne tikai atkailinājusies pati, bet arī izģērbusi Kiopu. Visai Latvijai būs iespēja apbrīnot meiteņu elka iekārojamo augumu gatavajā video.

Nākamās filmēšanas kārtas iecerētas jūras krastā un kādā pirtī, un te Kiopam un viņa mazulītei pievienosies arī citas trakulīgas un uz Kiopu kāras meičas, kā arī izģērbties gatavs žigolo vārdā Tusiņu karalis un Kiopa draugs Osis, kurš iecerējis klipā sēdēt ar labu dzērienu rokās, ļaujot ap sevi snaikstīties skaistulēm.

Videoklipu paredzēts nofilmēt līdz rudenim, un, kā sola Kiops, gala rezultāts būs tik šokējošs, ka tiklajiem tautiešiem pārsteigumā atliks vien mutes ieplest.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!