Foto: LETA

Šī gada sākumā ar pamatīgu skandālu no drauga hokejista Bruno Holsta šķīrās populārā skatuves māksliniece Liene Šomase (abi attēlā), kuru bijušais mīļotais nekrietni izmantoja un apzaga. Tagad mūziķe pie viņa vērsusies ar publisku lūgumu beidzot atdot parādu.

Sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve Liene februāra sākumā atklāja, ka viņa attiecības ar hokejistu pārtraukusi 6. janvārī, jo viņš ne tikai slepus pārdevis dziedātājas automašīnu, bet arī nozadzis viņai 800 eiro, savācis savas drēbes un vienkārši pazudis.

Kā paskaidroja mūziķe, abi arī dzīvojuši kopā, taču tieši Šomase maksājusi gan par pārtiku, gan dzīvokli. Tāpat viņa savam bijušajam draugam pirkusi drēbes un apmaksājusi friziera pakalpojumus. Tiesa, ar to puisim nepietika, un viņš par divarpus tūkstošiem latu pārdeva mūziķes auto, bet beigās aizlaidās uz Londonu.

Lai gan pēc šķiršanās Šomase apgalvoja, ka Holsts viņu vajājot un šantažējot, tagad viņa pati ķērusies pie pēdējā salmiņa, kurš beidzot palīdzētu atgūt ievērojamo naudas summu, ko viņas bijušais draugs piesavinājies - dziedātāja Bruno uzrunājusi mikroblogu vietnē Twitter.


Šomase pie sava bijušā drauga vērsusies ar publisku lūgumu beidzot izpildīt savus solījumus un atdot naudu, ko viņš nozadzis - kopumā 800 eiro. Tiesa, Holsts par to visu nedaudz paironizējis un nekādu konkrētu atbildi dziedātājai tā arī nav sniedzis, vien nopriecājies, ka beidzot pienācis pavasaris.

Jau vēstīts, ka pēc šķiršanās Šomase sociālajos tīklos saņēmusi vēstules ne tikai no cilvēkiem, kuriem Bruno ir pārādā, bet arī no vairākām sievietēm, kuras informējušas, ka Bruno šādu metodi - dzīvošanu uz sieviešu rēķina - izmantojis jau vairākkārt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!